010 - 447 80 38 info@bnjuristen.nl

Wat is letselschade?

Hoe zit het?

We spreken over letselschade als u lichamelijk of psychisch letsel oploopt door een ongeval. Dit kan een verkeersongeval zijn, maar ook een medische fout, een ongeluk op het werk, een nare val door bijvoorbeeld gladheid op straat of bijvoorbeeld een hondenbeet.

Eerlijke schadevergoeding

Als iemand anders verantwoordelijk is voor het ontstaan van uw letsel, dan kunt u in aanmerking komen voor een schadevergoeding. Daarvoor moet u in de regel contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij van de schuldige persoon of organisatie. Een eerlijke schadevergoeding krijgen is niet eenvoudig. De tegenpartij ‘vergeet’ vaak alle kosten op een rij te zetten of is niet bereid goed mee te werken. Er zijn veel procedures en regeltjes waar u rekening mee moet houden. En bij een letselschadetraject zijn meestal meerdere instellingen en instanties betrokken. Daarom is het aan te raden om juridische bijstand in te schakelen om de schadeclaim voor u in te dienen.

Met aandacht en zorg

De juristen van Boehmer x Nooijen hebben tientallen jaren ervaring met letselschade. Wij kennen de weg en begeleiden u tijdens de gehele procedure. Wij doen dat met aandacht en zorg en gaan altijd voor een voor u zo goed mogelijk resultaat.

mr. Yvonne Remmen

mr. Marieke Westerveld

06 – 2245 4856

mr. Yvonne Remmen